Scenography, Decorbouw en Etalages geflocked

Sarai Van de Boel, www.sarai.nl. Wijnvat geflocked in 2 kleuren. Sarai won hiermee de uitdaging en mocht hiervoor naar een wijnmuseun in Valencia. Daar staat het vat nu ook!Sarai Van de Boel

Sarai Van de Boel

Van Gogh Museum, ter promotie van de expositie “Lichte zeden x Red Light District”. In een pand op de Wallen werd dit gepresenteerd. Hiervoor hebben wij veel stukken van het meubilair geflocked.

In samenwerking met scenografe Vera Selhorst.

Klik hier

Van Gogh Museum "Red Light District x Lichte Zeden" 2016

Van Gogh Museum "Red Light District x Lichte Zeden" 2016

Van Gogh Museum "Red Light District x Lichte Zeden" 2016

Dit is een antiek stuk wat door ontwerpersduo Clement en Sanou gebruikt wordt om hun portfolio aan te kunnen bieden onder het genot van een kopje thee. Het kastje en het servies is geflocked in een mooie kleur grijs, waarbij het afgewerkt is met bladgoud. Op het dienblad is het logo van het duo terug te vinden in het zwart, waarbij ook een deel bladgoud is te zien.  De verbeelding achter dit logo is ook terug te zien op hun website, klik daarvoor hier.

Eind 2017 hebben wij meegewerkt aan de inrichting van 6 etalages van Hermes in de Benelux. De “bergen” van schuim hebben wij wit geflocked om zo dit resultaat te creëren: