Onderhoud

RA Autoservice heeft alles in huis voor het onderhoud van uw auto. Of het nu gaat om reparaties, onderdelen, onderhoud, vakkundig advies of schade. Wij helpen u graag en zetten ons voor u in om mobiel te blijven.

Doordat onze focus ligt een totaalpakket te kunnen bieden als een one-stop-shop gaan we de grootste projecten aan, maar ook de kleinste foutjes. Wij kennen jou graag als klant om daarmee samen de goede weg in te stappen en de auto te kennen, regelmatig zelfs bij naam en toenaam (oké, kenteken dan… 😉 ).

Onderhoud – APKBandenservice Automaat spoelen – Poetsen – Optimalisatie – Storingsdiagnose – Inbouwstation

Wanneer doe ik onderhoud?
Fabrikanten geven intervallen op specifiek voor de auto. Over deze informatie beschikken wij, maar deze staan ook in het onderhoudsboekje. Ook als de fabrikant aangeeft 2jaarlijks of vele kilometers verder het onderhoud uit te kunnen laten voeren, vinden wij het raadzaam toch elk jaar een bezoek te brengen aan een garage. 2jaar wegblijven zonder een kleine checkup lijkt ons niet verstandig.

Afspraak maken of een prijsopgave?
Laat het ons weten wanneer het jou uitkomt de auto te missen. Dit kan via info@RA-Performance.nl of bel 026-7504543. We hebben over het algemeen de beschikking tot een leenauto.

 

RA-Performance Whatsapp