Motordrive Pro Seat

De stoelen worden geleverd met een 5-jarige FIA keur, welke te verlengen is met 2 jaar. Echter doordat de FIA keur pas in gaat vanaf het hele kalenderjaar is een FIA keur van bijna 8 complete jaren haalbaar. Motordrive is de enige fabrikant met de mogelijkheid tot deze verlening.

Motordrive biedt de mogelijkheid om aan de hand van lichaamsmaten de perfecte stoel aan te meten. Daarnaast leent het merk zich er perfect toe om de stoel te personaliseren, zoals materiaal keuze in stoel, stof als afwerking. Denk hierbij aan logo’s te laten verwerken in de stof. De achterzijde in kleur te laten aanpassen

RA-Performance heeft stoelen staan om te passen. Wij adviseren hiermee graag om de goede stoel te kiezen met de opties daarbij mogelijk!

Neem contact met ons op voor de mogelijk heden of voor het maken van een afspraak.

Features:
– Gefabriceerd in composiet, hybrid (kevlar/carbon) of carbon
– Gehomologeerde carbon shell weegt slechts 4.2kg
– Tot 8 jaar FIA 8855-1999
– HANS-compatible
– Side mounted brackets
– Geschikt voor 4-, 5- of 6-punts gordels

Opties:
– In 4 maten beschikbaar voor de perfecte pasvorm
– Mogelijkheid om eigen logo’s erin te verwerken
– Optioneel een bolt-on hoofdsteun bij te bestellen
– Keuze in bekleding (stof, honeycomb, rock/spacer ademende stof)
– Lager kussen voor de navigator voor een betere houding van de knieën

De Pro stoel is beschikbaar in 3 verschillende materialen:
Composiet – Deze stoel is gemaakt van polyester met composiet op de essentiële delen voor extra sterkte.
Hybrid – De volgende stap is de hybrid. Bestaande uit carbon en kevlar, waardoor deze 30% stijver is dan de composiet variant. Direct een betere feedback van de auto en een stuk lichter.
Carbon – Nog eens 15% stijver dan de hybrid stoel! Hierdoor kan een optimale setup behaald worden en geeft de bestuurder een nog betere feedback

Bolt-on hoofdsteun
De Pro serie heeft de mogelijkheid om de hoofdsteun te de- en monteren. Wanneer er toch graag gebruik gemaakt wil worden van de hoofdsteun / oren op een stoel maar er ook op de Nordschleife gereden wordt is dit de perfecte combi. Daar mogen namelijk geen stoelen gebruikt worden met deze hoofdsteun!

Direct bestellen? Vul dan ons contact formulier in of bel op 026-7504543. Dan bespreken we alle gegevens door.

Proefzitten? Maak een afspraak of kom bij ons langs in Velp. Aan de hand van onze demo stoelen kun je jouw keus maken waarin wij alle adviezen kunnen geven.

Stoel personaliseren? Er zijn bij elke stoel vele opties. Keuzes in materiaal, stoffen, logo’s op de stof, andere kussens, bolt-on hoofdsteunen (“oren”) en meer. Bel ons voor de mogelijkheden!

 

De Pro, Endurance en Race series kunnen besteld worden gemaakt uit de volgende materialen:

Composiet – Voornamelijk polyester en versterkt met composiet op de essentiële punten.

Hybrid – Combinatie van carbon en kevlar. Daardoor 30% stijver dan de composiet variant. Hierdoor krijg je meer gevoel en feedback van de auto. En natuurlijk is dit materiaal lichter van gewicht.

Carbon – Compleet carbon is deze stoel nogmaals 15% stijver dan de hybride versie. Hierdoor nog meer feedback en nog een stuk lichter!

* De MD10 serie wordt alleen geleverd in carbon. Daardoor heeft deze stoel een FIA keur van maar liefst 10 jaar!