Motordrive MD10 lightweight seat

 

De MD10 serie is de enige stoel gefrabriceerd in de UK met de FIA 8862-2009 keur! Deze stoel is bijvoorbeeld vergelijkbaar met de Racetech R129 series en de Recaro P1300GT, Sparco ADV XT en OMP HRC one. Echte top of the line stoelen met 10 jaar FIA homologatie!

Motordrive biedt de mogelijkheid om aan de hand van lichaamsmaten de perfecte stoel aan te meten. Daarnaast leent het merk zich er perfect toe om de stoel te personaliseren, zoals materiaal keuze in stoel, stof als afwerking. Denk hierbij aan logo’s te laten verwerken in de stof. De achterzijde in kleur te laten aanpassen

RA-Performance heeft stoelen staan om te passen. Wij adviseren hiermee graag om de goede stoel te kiezen met de opties daarbij mogelijk!

Neem contact met ons op voor de mogelijk heden of voor het maken van een afspraak.

Features:
– Gefabriceerd in lichtgewicht carbon
– 10 jaar FIA 8862-2009
– HANS-compatible
– 4-punts vloer bevestiging (FIA regelement)
– Ergonomisch ontwerp met op maat passing voor jouw maat!
– Geschikt voor 4-, 5- of 6-punts gordels
– Energie absorberende padding
– Geïntegreerde “oren” voor perfecte zijdelingse bescherming

Opties:
– Mogelijkheid om eigen logo’s erin te verwerken

Waarom de MD10 stoel?
* Motordrive heeft gestreefd naar perfectie en creëerde daarmee een positie als markleider met een stoel voor gebruik in de hoogste klasses van de motorsport. Een lichtgewicht stoel is ontwikkeld zonder compromis aan sterkte en veiligheid.

* De hoogst haalbare FIA keur voor stoelen is behaald door strenge in-huis ontwikkeling en de stoel is getest bij het FIA-approved laboratorium Newton S.r.l. in Milaan.

* Zoals gewend van Motordrive is de stoel te personaliseren inclusief de mogelijk om er een branding aan te geven met eigen kleuren of logo’s.

* Daarnaast wordt de MD10 perfect passend op jouw lichaam gemaakt aan de hand van jouw lichaamsmaten.

* Comfort is behaald door een hoge mate van detail in het schuim en passing in de stoel. De MD10 wordt geleverd met energie absorberende padding.

Direct bestellen? Vul dan ons contact formulier in of bel op 026-7504543. Dan bespreken we alle gegevens door.

Proefzitten? Maak een afspraak of kom bij ons langs in Velp. Aan de hand van onze demo stoelen kun je jouw keus maken waarin wij alle adviezen kunnen geven.

Stoel personaliseren? Er zijn bij elke stoel vele opties. Keuzes in materiaal, stoffen, logo’s op de stof, andere kussens, bolt-on hoofdsteunen (“oren”) en meer. Bel ons voor de mogelijkheden!

 

Wanneer je kiest voor de MD10 stoel is het van essentieel belang dat deze stoel perfect past op jouw lichaam. Daardoor is deze stoel niet zomaar online te bestellen maar wordt deze op maat gemaakt.

We vragen daarom ook om contact met ons op te nemen, zodat we alle benodigde gegevens door kunnen nemen om die perfecte stoel te kunnen leveren.