Roetfilter verwijderen

Roetfilter verwijderen

Wanneer je structurele problemen hebt rondom het functioneren van het roetfilter kun je terecht bij RA-Performance. Wij nemen deze problemen definitief weg door het verwijderen van het roetfilter. Wanneer deze verwijderd wordt is het noodzakelijk dat het regeneratie proces uitgeschreven wordt in de software.

Wanneer het roeftilter verwijderen?

In welke gevallen is verwijderen van het roetfilter een geschikte oplossing? In geval van aanhoudende problemen en onevenredige onderhoudskosten aan het roetfilter is verwijderen nog het enige juiste alternatief. Soms is het roetfiltersysteem simpelweg niet goed genoeg doorontwikkeld door de fabrikant.

Hoewel het roetfilter een milieumaatregel is en verwijderen van het roetfilter voor meer uitstoot van fijnstof zorgt, is een niet functionerend filter eveneens een belasting voor het milieu. Officieel moet er bij auto’s met een af-fabriek roetfilter ook een roetfilter aanwezig zijn. Bij voortdurende problemen en buitensporige kosten biedt onze oplossing echter uitkomst. Bovendien neemt het storingen weg die bij APK afkeur zijn.

Het verwijderen van een goed werkend roetfilter wordt door ons afgeraden.

Voor de meeste merken hebben wij software ontwikkeld waarmee we de werking van het roetfilter geheel uit kunnen schakelen. Daarbij moet het binnenwerk van het roetfilter worden leeggehaald. Het een is zonder het ander niet mogelijk, anders ontstaan de grootste mogelijke problemen. Voor het oog blijft het roetfilter gewoon aanwezig.

RA-Performance hanteert de meest volledige werkwijze uit de branche met o.a. een complete diagnose-check van uw auto standaard ingegrepen. Wij bieden daarnaast de best denkbare garantie, op de software namelijk levenslang!

Vraag vandaag nog een offerte op!