Camper chiptuning

Wat is camper chiptuning?

Het optimaliseren van campers richt zich met name op trekkracht oftewel het koppel van onderuit toeren. Iedere moderne camper is uitgerust met een motor-computer. Deze computer, ook wel de ECU of motormanagement systeem genoemd, is het hart van de auto en hierin realiseren we per toerental en gaspedaalstand een optimale afstelling van alle van invloed zijnde facetten.

Op basis van de originele instellingen voeren we een op maat geschreven camper chiptuning uit. Hierbij is het uitgangspunt betrouwbaarheid. Niet zozeer de laatste pk uit de motor halen, maar een optimaal vermogensverloop, extra koppel onderin toeren en meer rijcomfort.

De voordelen van camper chiptuning

Camper chiptuning betekent bij RA-Performance per camper een unieke/ individuele afstelling. Per versnelling, per toerental en per gaspedaalstand de meest optimale afstelling resulterend in verbeterde rijeigenschappen en extra rijcomfort. Gezien het (bij belading) vaak forse gewicht alsmede de extra hoogte, zorgt RA-Performance op betrouwbare en professionele wijze voor een flinke toename van rijcomfort.

Door het koppelverloop te optimaliseren blijft de camper in heuvelachtig of in vals plat gemakkelijker op snelheid en zal mooier op snelheid blijven.

Laat jezelf overtuigen over de vele mogelijkheden van camper chiptuning. Bel onze op: 026-7504543 of vraag door middel van een email een vrijblijvende offerte aan voor uw camper.